in knoflookboter
(Parmaham en mozzarella) 2 stuks
(1/2 DZ)
met Parmezaanse kaas (2 stuks)
& broodjes (in seizoen)
warme geitenkaas
Wilt u uw voorgerecht omzetten in een hoofdgerecht?
Aarzel niet om ons personeel te vragen. (+5,00 € bovenop de vermelde prijs van het voorgerecht)
(Aubergine, Napolitaanse saus)
& room
met knoflookboter
met uien
(uien & knoflookboter)
(NAAR KEUZE) :
| Geroosterde aardappelen | Puree
| Huisgemaakte tagliatelle
kalfsvleesblanquette
| Bolognese (2 stuks)
(2 stuks)
tomatensaus (2 stuks)
Armoricaanse stijl
| Béarnaisesaus
| Mosterd naar oude stijl
| Béarnaisesaus
| Champignons & room
| Groene pepe
(NAAR KEUZE):
| Geroosterde aardappelen | Puree
| Huisgemaakte tagliatelle
| 350 gram | Drie koude sauzen
-ananasbrochette
| 330 gram | Natuur of met saus
| 350 gram | Naturel of met saus**
| Knoflookboter | Champignons & room | Gorgonzola
| Groene peper
| Aardappelen uit de oven | Aardappelpuree
aardappelen
| Huisgemaakte tagliatelle
als bijgerecht
(een mix van tomaat en room).
met roomsaus
met tomatensaus
met royale saus(een mix van tomaat en room).
met roomsaus
met tomatensaus
(spekjes, doperwten, paprika, tomaten)
(1/2 tomaat en 1/2 room)
(spekjes, doperwten, paprika, tomaten)
(1/2 tomaat en 1/2 room)
(spekjes, doperwten, paprika, tomaten)
(1/2 tomaat en 1/2 room)
| Luikse stijl (1 stuk)
| Tomatensaus (1 stuk)
met ei en rauwkost.
met rauwkost.
of huisgemaakte TAGLIATELLE
(spekjes, doperwten, paprika, tomaten)
(1/2 tomaat & 1/2 room)
| Likeur naar keuze
Belle-Hélène
(in het seizoen)
| Chocolade | Aardbei
Citroen | Framboos |
GEBRUIK:
Beste klant,
Als u allergisch of intolerant bent voor een of meer voedingsproducten, gelieve het personeel te informeren. Dank u.
Hier is een lijst van de belangrijkste allergenen:
Veertien stoffen staan op de lijst van de belangrijkste allergenen, verantwoordelijk voor de belangrijkste voedselallergieën of -intoleranties:
Granen die gluten bevatten, namelijk tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of hun hybride variëteiten, en producten op basis van deze granen, met uitzondering van:
a) glucosestroop op basis van tarwe, inclusief dextrose;
b) maltodextrine op basis van tarwe;
c) glucosestroop op basis van gerst;
d) granen die worden gebruikt voor de productie van alcoholische distillaten, inclusief ethylalcohol van agrarische oorsprong.
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren.
Eieren en producten op basis van eieren.
Vis en producten op basis van vis, met uitzondering van:
a) visgelatine die wordt gebruikt als drager voor vitaminen of carotenoïde preparaten;
b) visgelatine of vislijm die wordt gebruikt als klaringsmiddel in bier en wijn.
Aardnoten en producten op basis van aardnoten.
Soja en producten op basis van soja, met uitzondering van:
a) volledig geraffineerde sojaolie en -vet;
b) natuurlijke gemengde tocoferolen (E306), natuurlijke D-alfa-tocoferol, natuurlijke D-alfa-tocoferylacetaat en natuurlijke D-alfa-tocoferylsuccinaat afgeleid van soja;
c) fytosterolen en fytosterolester afgeleid van sojaplantenoliën;
d) plantaardige stanolester geproduceerd uit sterolen afgeleid van sojaplantenoliën.
Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose), met uitzondering van:
a) weipoeder gebruikt voor de productie van alcoholische distillaten, inclusief ethylalcohol van agrarische oorsprong;
b) lactitol.
Noten, namelijk: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten of Queenslandnoten, en producten op basis van deze noten, met uitzondering van noten die worden gebruikt voor de productie van alcoholische distillaten, inclusief ethylalcohol van agrarische oorsprong.
Selderij en producten op basis van selderij.1
Mosterd en producten op basis van mosterd.2
Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad.3
Zwaveldioxide en sulfieten in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 104 mg/liter uitgedrukt als totale SO2 voor producten die gereed zijn voor consumptie of gereconstitueerd zijn volgens de instructies van de fabrikant.
Lupine en producten op basis van lupine.
Weekdieren en producten op basis van weekdieren.
Cookie name | Active |
---|---|